Zena VAGA: VOLI SVIM BICEM, ali ima svoje DOSTOJANSTVO i za ljubav NE MOLI!

Zena VAGA: VOLI SVIM BICEM, ali ima svoje DOSTOJANSTVO i za ljubav NE MOLI!

6 Jula, 2019 Off By Jovana

Neko voli uz mnogo kalkulacije. Neko opet ljubav shvata previse olako. Neko nije u stanju da se da u potpunosti. Neko ne veruje u ljubav. Opet neko kada voli voli svim silama i predaje se u potpunosti. Bas takva je i zena rodjena u znaku Vage.

Ona je dama koja ne zna da voli sa pola srca. Ona je dama koja ili voli do bola ili ne voli. Kod nje nema srecine. Ili ce se dati u potpunosi i posvetiti ili za nju druga opcija nije ljubav.

Medjutim ono sto je poznato kod ove dame da itekako drzi do sebe. Ona ima svoj ponos i dostojanstvo koje nikada nece pogaziti. Ona nikada za ljubav nece moliti. Kada vidi da joj ljubav nije uzvracena ili nije na nacin kako to dolikuje ovoj dami ona ce otici. Bez buke i galame ona ce se okrenuti i potraziti svoju srecu na drugom mestu. Ili pak pre ce biti sama nego sa nekim ko je ne voli i ne pruza joj ljubav kakvu zasluzuje.

Ona je svesna sebe. Zena Vaga zna koliko se zalaze za ljubav. Ona je svesna da kada voli predaje se u potpunosti. Ocekuje to isto i od muskarca koji je uz nju. Ocekuje sa razlogom. Nece dozvoliti da je neko unesrecuje mrvicama, dok ona gine za ljubav prema toj osobi. Nikada se ne bi spustila tako nisko. Takodje nikada nikoga ne bi molila za ljubav i za paznju. Ona je dama koja je stvorena za pravu ljubav. Dama koja kada oseti da je neko bezuslovno voli ume da vrati duplom merom.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2