ZENA VODOLIJA: Ona veruje samo SEBI i ona se UZDA samo u SEBE, njoj nije potrebna POMOC, ona moze SVE SAMA!

ZENA VODOLIJA: Ona veruje samo SEBI i ona se UZDA samo u SEBE, njoj nije potrebna POMOC, ona moze SVE SAMA!

22 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Neke zene karakterise velika samostalnost, neke zene krasi velika sposobnost, a upravo velika samostalnost i sposobnost krase i zenu vodoliju, zena vodolija nikada ne trazi bilo ciju pomoc i to zbog toga sto njoj pomoc nikada nije potrebna, zena vodolija moze sve sama…

 

Svakoj osobi na svetu je nekada potrebna pomoc, neke osobe veoma cesto traze pomoc drugih ljudi, ali postoje osobe koje nikada ne traze niciju pomoc, postoje osobe je veruju u sebe i u sopstvene mogucnosti, a upravo je takva osoba i zena vodolija.

Zena vodolija nikada ne bi presla preko svog ponosa, njoj ma koliko da bilo tesko ona nikada nece zatraziti neciju pomoc, zena vodolija je navikla da se za sve u zivotu izbori sama i upravo zbog toga njoj nije potrebna pomoc.

Zena vodolija je dama koja moze mnogo toga da podnese, zena vodolija ima mnogo problema u svom zivotu, ali nju problemi ne mogu sputati, zapravo zenu vodoliju problemi motivisu oni joj predstavljaju neku vrstu testa tokom kojeg ona moze da shvati kolike su joj sposobnosti.

Zena vodolija je dama za cije je se poverenje skoro pa nemoguce izboriti. Naravno za to postoji razlog. Zena vodolija prosto ne veruje skoro pa nikome i to iz razloga sto je u proslosti verovala pogresnim ljudima, ona je u proslosti verovala ljudima koji su je na kraju izdali i zena vodolija prosto ne zeli ponovo da prolazi kroz to. Zena vodolija ima nekolicinu osoba kraj sebe kojima donekle veruje, ali niti jedna osoba na celom svetu nema potpuno poverenje zene vodolije, zeni vodoliji je srce bilo slomljeno i ona ce uvek sumnjati u svaku osobu, ona nece dozvoliti da joj se to ponovi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2