ZENA VODOLIJA: Ona veruje samo SEBI i ona se UZDA samo u SEBE, njoj nije potrebna POMOC, ona moze SVE SAMA!

ZENA VODOLIJA: Ona veruje samo SEBI i ona se UZDA samo u SEBE, njoj nije potrebna POMOC, ona moze SVE SAMA!

September 22, 2018 Aus Von Pleomax993

 

Zenu vodoliju isto tako krase njene sposobnosti, krasi je to sto ona moze uz pomoc svoje inteligencije da ostvari sve sto pozeli.

Zena vodolija se uzda u sebe, ona se uzda u svoje iskustvo i u svoje znanje i upravo zbog toga kod zene vodolije sanse za neuspeh ne postoje.

Zena vodolija smatra da je sve dostizno samo ako se potrudimo i ako verujeno u to. Zena vodolija ume da se snadje, njoj je snalazljivost jedna od osobina koja joj je od velike pomoci u zivotu, zena vodolija ume da “izvuce“ najvise iz svake situacje, iz svakog problema, a zena vodolija takodje iz svake situacije i problema izadje na kraju kao pobednik.

Nista zena vodolija ne bi postigla u zivotu da je se oslanjala na srecu, zena vodolija ne zeli da sreca odlucuje o njenim cljevima, zena vodolija zeli da sama odlucuje o svemu, ona zeli da sve bude njena zasluga, zena vodolija ce pre pristati na neuspeh nego sto ce dozvoliti da o necemu vaznom iz njenog zivota odlucuje neka druga osoba ili sreca.

Prosto zena vodolija ne zeli nista na poklon, ona nije navikla da joj bilo ko sta poklanja, ona je se za sve izborila vrednim i marljivim radom, ona je se za sve izborila svojim trudom.

Zena vodolija je hrabra i samostalna dama koje veruje u sebe, zeni vodoliji pomoc nije potrebna, ona moze sve sama.

Seiten: 1 2