Tako to tvrdi horoskop: 12 tipova muškaraca kojima dame ne mogu reći ne!

Tako to tvrdi horoskop: 12 tipova muškaraca kojima dame ne mogu reći ne!

5 Jula, 2018 Off By luca

Horoskop može razotkriti mnogo toga o našem karakteru, ali i pokazati što cijenimo kod drugih osoba. Zabavite se i provjerite kakvog partnera zaslužujete s obzirom na svoj znak


Žena ovan

Ovnice su samostalna i logična bića. Obožavaju intelektualne diskusije i žele partnera s kojima će moći voditi duboke razgovore. Također vole muškarce koji su samopouzdani i iskreni. Žena ovan nema vremena za lašce.

Žena bik
Bičice se vole razmaziti sa svojim grješnim zadovoljstvom. Kada su u vezi, vrlo su posvećene svojim partnerima. Od svojih muškaraca očekuju da su strastveni i romantični. Isto tako, seksi im je muškarac koji ima svoje mišljenje i stav.

Žene škorpioni su impulzivna bića koja prvo nešto naprave, a tek onda razmišljaju o posljedicama. Seks im je vrlo važan u vezi. U potrazi su muškarcima koji su zabavni, strpljivi i koji dijele njihovu strast prema životu.

Žena blizanac
Blizanci obožavaju eksperimentirati i isprobati nove stvari. Pustolovne su, društvene i očekuju iste kvalitete oko osoba koje ih okružuju. Žena blizanac zato traži muškarca koji je zabavan, razigran, ali i zna što želi od života (i ne srami se to priznati).

Žena rak
Nitko u zodijaku nije tako ljubazan i osjetljiv poput račice. One uvijek brinu o svojim partnerima, ali to ne znači da se daju iskorištavati. Od muškarca traže nekoga tko je sličan njima: iskren, pošten i spreman na potpuno predavanje u vezi. Provjerite i koji znakovi horoskopa su najbolji ljubavni parovi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3