Dnevni ljubavni horoskop za 30.septembar:Proslost mora da ostane tamo gde jeste!

Dnevni ljubavni horoskop za 30.septembar:Proslost mora da ostane tamo gde jeste!

29 Septembra, 2022 Off By dea

Sledi jos jedan petak. I ovo ce biti dan kada ce jedan zodijak poceti novu emotivnu vezu…

 

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete shvatiti da postoji neko o kome mastate. Neko ko je spreman da sve za vas ucini. Ovo moze biti dan kada ce ti poci za rukom da dobijes sve o cemu si samo mastao.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da dolaze dani za ljubav. Dani kada ces moci da kazes da se kolo srece okrenulo. Ti si jedna od onih osoba koja je patila mnogo,ali sada konacno dolazi nova radost u tvoj zivot.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je jasno da su pred tobom dani kada ce ljubav biti  na tvojoj strani. Kada ces moci konacno da kazes da si dobio sve ono  o cemu si do sada samo mastao. Samo slusaj svoje srce.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ces dobiti ono sto zelis. To je ono sto moramo reci. Ovaj petak ce biti sansa kada ces  moci da se uveris u necije emocije. Samo ti znas da li je ta osoba zasluzila da joj das priliku.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znas da je nekome stalo do tebe. Da postoji neko ko je spreman da ti ljubav dokaze na delu. Vazno je da  kazemo da ne treba da krijes svoje emocije ni u kom slucaju.

 

DEVICA

Ovaj petak moze da bude prilika za ljubav. I dan kada ces uspeti da dobijes sve ono o cemu si do sada samo mastao. Moras da imas na umu da je nekome iz tvoje blizine do tebe iskreno stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2