Tokom 2019-te godine    RAKOVIMA ce CVETATI RUZE  u ljubavi,a evo sta ceka OSTALE zodijake…

Tokom 2019-te godine RAKOVIMA ce CVETATI RUZE u ljubavi,a evo sta ceka OSTALE zodijake…

19 Decembra, 2018 Off By luca

 OVAN

Ovo ce biti godina kada cete moci da resite svoje probleme na polju finansija,a mnogi ovnovi bi cak mogli dobiti radno mesto o kome su do sada mogli samo da sanjaju.To ce na neki nacin biti ostvarenje svih vasih snova sto se karijere tice.

 

BIK

Tokom sledece godine  bikovi  koji su slobodni moraju da se fokusiraju na to da pronadju osobu  sa kojom ce moci da sagrade idilican dom jer ce vam ljubav biti preko potrebna.Sto se tice ostalih, vazno je da cuvate voljenu osobu ali i da ne zapostavljate ljude do kojih  vam je inace stalo.

 

BLIZANCI

  Sledeca godina ce za vas biti burnija nego proteklih pet zajedno.Ovo je jednostavno period u kome cete moci da ostvarite sve svoje snove, ali i da zakopate neke “ratne sekire”  sto znaci da ce  neki od vas dobiti novu sansu sa nekim iz proslosti.

 

RAK

Sto se emociaj tice,nema zodijaka koji ce tokom sledece godine uzivati u ljubavi kao sto cete vi.Jednostavno ce naredna godina biti savrsena prilika za vasu ljubav,slobodni ce naci srodnu dusu,a oni koji su je vec  nasli neka ocekuju vest o potomstvu.

 

 LAV

 Moglo bi se reci da ce sledeca godina  za vas biti veoma uspesna kada je rec o karijeri i inace poslu i finansija,ali kada  je ljubav u pitanju ukoliko zelite da vam na ovom planu cvetaju ruze moracete da se trudite vise nego ikada.

 

DEVICA

 Pred vama je godina u kojoj cete imati vise izazova nego ikada do sada.Zapravo treba da shvatite da je poenta svega da morate da se borite za ono sto zelite.Naredna ce vam godina biti uspesna onoliko koliko se  budete trudili da bude.

 

VAGA

  Sledeca ce godina biti veoma uspesna kada je rec o finansijama.Sa novcem sasvim  sigurno necete imati problema,ali kada je rec o ljubavi moracete da ulozite vise truda nego ikada do sada ako zelite da na ovom planu sve bude kako ste  zamisljali.

 

SKORPIJA

   Godina koja je pred vama se nece puno  razlikovati od  ove tekuce, 2018-te godine.Kada ste vi u pitanju i dalje cete najvise biti fokusirani na posao,jer ce mnoge skorpije i tokom sledece godine bezati od ljubavi iako je ocigledno da ce im ona biti potrebna.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2