Ako zaista želite dirnuti ženu u srce, recite joj ovih 7 stvari!

Ako zaista želite dirnuti ženu u srce, recite joj ovih 7 stvari!

Juli 24, 2018 Off By luca

Svaka žena voli čuti kompliment, a oni koji nemaju veze s izgledom ženama će značiti puno više od komplimenata na račun ljepote ili odjeće

Na komplimentima se ne treba štedjeti, naročito kada su upućeni ženama. Svakoj ženi bit će drago ako čuje jedan od idućih 7 komplimenata:

1. “Znaš slušati druge ljude.”

U vremenu u kojem smo konstantno sa svih strana bombardirani informacijama i stvarima koje odvlače pažnju, znati slušati je vrlo cijenjena vrlina.

Kada ženi kažete da zna slušati, dajete joj do znanja da cijenite njenu prisutnost i obazrivost koju pokazuje tijekom razgovora.

Osim toga, kada jedna prijateljica kaže drugoj da zna slušati, ili partner to kaže partnerici, to će sigurno učvrstiti njihovo prijateljstvo, odnosno ljubavnu vezu.

2. “Ti si stvarno jaka osoba.”

Otpornost, odnosno sposobnost da se brzo oporavimo nakon teškoća, ključ je ka sreći. A kada ženi kažete da je jaka dajete joj do znanja da primjećujete njenu emocionalnu agilnost.

Sposobnost brzog oporavka nakon neke životne nedaće psiholozi smatraju jednom od najboljih crta ljudskog karaktera.

3. “Odlično si odradila taj posao.”

Svaka žena osjeća se odlično kada netko pohvali njen rad u koji je uložila trud i strast jer taj kompliment daje joj do znanja da je njeno zalaganje primijećeno i cijenjeno.

Istraživanja su pokazala da se produktivnost povećava kada smo sretni na poslu, a nema boljeg načina za širenje pozitivne vibracije na poslu od davanja iskrenih komplimenata za nečiji rad.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2