BLIZANCI – MESECNI  HOROSKOP za JUL:  Sasvim je sigurno da cete se ZALJUBITI!

BLIZANCI – MESECNI HOROSKOP za JUL: Sasvim je sigurno da cete se ZALJUBITI!

6 Jula, 2018 Off By luca

Ako ste slobodni:

Početkom jula biste mogli da se zaljubite, ali ćete već za nekoliko nedelja 24. jula kada će Venera biti u opoziciji sa Neptunom shvatiti da ste previše idealizovali partnera i da ste pogrešili, kao i mnogo puta do sad. Ne zalećite se previše, jer bi trebalo da malo uključite razum kada ulazite u vezu. Ako poslušate savet i potrudite se da realnije pristupite osobi u koju se zaljubite, imaćete više šansi da izbegnete neprijatna dešavanja i da uđete u prolaznu ali uzbudljivu vezu.
Stariji Blizanci će patiti malo krajem meseca, ali će to dovesti do odluke da prestanete sa zaljubljivanjima i konačno nađete stabilnost. Prvo vi morate biti stabilni i smireni da biste našli sličnog partnera, jer samo slično privlači slično.

Zdravlje:

Potrebno vam je da češće boravite u prirodi na čistom vazduhu. Biće vam osetljiva pluća, posebno na gradski smog. Više se krećite i praktikujte svamodnevnu šetnju ili džoging. To će vam održati fizičku kondiciju u formi. Plivanje će vam takođe koristiti za održavanje stabilnog zdravlja. U drugoj polovini jula kontrolišite češće krvni pritisak.
Potrebna vam je ishrana koja sadrži više gvožđa. Paradajz možete konzumirati u većim količinama i svakodnevno i kao svež plod i u vidu ceđenog i prokuvanog soka. Možete ga začiniti origanom i maslinvom uljem. Ribu jedite povremeno, najbolje morsku. Izbegavajte meso, mleko i hleb, osim integralnog. Voće vam je neophodno, kao i vitamin B.

Srećni brojevi:

2, 5, 11, 16, 20

Preuzeto sa stranice Mesečni horosko

Stranice: 1 2