POTKOVICA DONOSI VELIKU SRECU U TVOJ ZIVOT! Izaberi jednu ”SRECNU POTKOVICU” i saznaj u cemu ce ona tebi SRECU DONETI!

POTKOVICA DONOSI VELIKU SRECU U TVOJ ZIVOT! Izaberi jednu ”SRECNU POTKOVICU” i saznaj u cemu ce ona tebi SRECU DONETI!

26 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Potkovica – simbol zastite i srece, potkovica predstavlja simbol zastite kuce i porodice, ali isto tako predstavlja i veliki simbol srece, potkovica moze da donese veliku srecu ljudima koji srecu zasluzuju, a nema nikakve dileme da je svakome od nas sreca potrebna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

 

POTKOVICA A.

 

Predstavljate osobu koja ne sudi knjizi po koricama, predstavljate osobu koja ne sudi ljudima, predstavljate osobu koja zna da izgled veoma cesto zavara, ovu potkovicu mogu da izaberu samo skromni ljudi, ovu potkovicu mogu da izaberu samo ljudi cistog i iskrenog srca, a ocigledno je da ste vi upravo takav covek.

Ova potkovica moze da donese srecu samo dobrim ljudima, a upravo ce vama ova potkovica doneti srecu.

Vi ste osoba kojoj je najvaznija sreca porodice, vi ste osoba koja zeli da vase drage osobe budu srecne, a ova potkovica ce vam to omoguciti.

Potkovica koju ste izabrali ce vam doneti srecu, ali ne samo vama nego i vasim dragim osbama, a takodje ce ova potkovica uz pomoc svoje srece vam doneti odlicno zdravlje, pa cete moci da uzivate u velikoj sreci sa vasim dragim osobama.

Potkovica ce vam doneti takodje veliku srecu pa ce vam se uz pomoc srece ove potkovice ostvariti brojne zelje.

Veliku kolicinu srece ce vam doneti ova potkovica, vi cete uzivati u zasluzenoj sreci, a vi ste srecu zasluzili kako vasom dobrotom, tako i sa tim sto ste veoma skromna osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3