Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Neko ce biti razocaran!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Neko ce biti razocaran!

September 7, 2022 Aus Von dea

Evo prilike da saznate sta vas ocekuje tokom tri naredna dana. Ko je znak kojem ce se posreciti?

 

 OVAN

Ono sto je vrlo vazno, vi ste znak koji ne veruje u bajke. Moze se reci da ste racionalni, i da znate da zivot nije lak. Ali, nemojte odustajati od onog sto hocete i samo nastavite da idete ka svom cilju.

 

 BIK

Naredni dani ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto tacno hocete. Da donesete neke odluke. Moramo da kazemo da je vrlo vazno da imate na umu da samo vi mozete da odlucite u kom ce smeru dalje ici vas zivot.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da su sada zvezde na vasoj strani. Moze mnogo toga da dodje na svoje kada ste vi u pitanju. Uzivajte u emocijama koje su sada na korak od vas…

 

 RAK

Vasa voljena osoba sada ima probleme sa ljubomorom. To je zato sto prosto ni sama nije sigurna sta je ono sto je najbolje za vas, i sto se nekada cini da kraj nje niste srecni. Zapitajte se da li je to stvarno tako kako se nekada cini…

 

 LAV

Naredna tri dana ce doneti mnogo toga,  i to je ono sto moramo da kazemo. Vi cete moci neke svoje zelje konacno da ostvarite. Sada su zvezde na vasoj strani i cini se da sledi period koji mozete pamtiti samo po lepim stvarima.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce cuda biti moguca u vasem zivotu. To je vrlo vazno da naglasimo. Neko ste ko je prosao mnogo toga,ali ovo ce biti dani kada cete konacno biti nagradjeni  za neke svoje dobre postupke.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2