Dnevni ljubavni horoskop za 8.septembar: Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.septembar: Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti!

September 7, 2022 Aus Von dea

Jedan dan kada ce mnogi zodijaci da se zapitaju sta je ono sto zele, i sta je ono sto im zapravo treba…

 

OVAN

Moramo da kazemo da nema sumnje da vama slede jako lepi trenuci. Da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav, vasu emociju, ali  i sansu da joj date priliku…

 

 BIK

Ono sto je jako vazno, vi cete u danu koji sledi biti jako usamljeni. To nije nesto sto ne moze da prodje, pa se ponasajte u skladu sa tim.  Samo, imajte na umu da neke stvari mozete vi licno da promenite.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je on iskren prema vama i da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Sve je moguce onome ko veruje. Imajte to na umu.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo. Mozda osoba o kojoj sada mastate nije ona prava, ali vreme je za susret koji ce u vasem srcu da probudi najlepse emocije. To je ono sto je izvesno i sigurno.

 

 LAV

Ovaj cetvrtak ce vama proci u znaku kajanja. Moguce je da vam sada nije lako, ali dolaze dani kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu. Posle niza suza i razocarenja, vi cete shvatiti gde ste zapravo pogresili.

 

 DEVICA

Dan koji nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da naglasimo. Mnogo razmisljate o jednoj vagi i iz dana u dan vam je jasno gde ste pogresili. Ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas  zavisi da li ce vam oprostiti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2