Horoskop za prvi vikend u oktobru:Kome slede neverovatne promene?!

Horoskop za prvi vikend u oktobru:Kome slede neverovatne promene?!

September 29, 2022 Aus Von dea

  Morate da znate da sudbina ponekada za nas ima planove za koje nismo spremni…

 

OVAN

Jos jedan vikend je pred nama,ali vi ste bezvoljni. Slobodno se moze reci da u ovom trenutku ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Mozda treba da odvojite vreme samo za sebe i da dobro razmislite o buducnosti.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve sto ste zeleli. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jednom raku stalo do vas. Moramo reci da je jasno da postoji neko ko ce na delu umeti da vam kaze sta prema vama oseca.

 

BLIZANCI

Dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Vi ste neko ko je iskren i ko ume i zna da se bori za ono sto zeli. Samo nemojte da zaboravite da postoji neko ko je spreman da se odlucite da mu date sansu.

 

RAK

Ovog vikenda cete imati i previse obaveza. Jako su male sanse da cete moci da se posvetite sebi. No, znajte da ce pre ili kasnije da vam se isplati sve to, sav vas trud i rad. Imajte na umu da nekada moramo sacekati.

 

LAV

Konacno cete moci da kazete da postoji neko ko vas iskreno voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na delu. Imajte na umu da je osoba do koje vam je stalo sada sigurna u svoje emocije i da samo ceka pravo vreme.

 

DEVICA

Odlicno se osecate. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste kome su se konacno poklopile kockice srece. I konacno je osmeh uz vas, i konacno se desavaju neke lepe stvari. Sledi vam zaista lep vikend.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2