IGRICE SA NJIM NE VAZE: Ovaj znak je TVRDOGLAVA TVRDJAVA koju mozes osvojiti samo  ako mu das LJUVAV i PAZNJU!

IGRICE SA NJIM NE VAZE: Ovaj znak je TVRDOGLAVA TVRDJAVA koju mozes osvojiti samo ako mu das LJUVAV i PAZNJU!

17 Jula, 2018 Off By luca

Blizanci

Odmah da napomenemo, izbegavajte priču o ozbiljnoj vezi, braku i porodici na početku. To će ih uplašiti i nepopravljivo udaljiti. Potrudite se da viđanja ne postaju obaveza i rutina. Trudite se da se svaki put viđate na novim mestima i sa novim i zanimljivim sadržajima. Prosto vi ni ne morate da budete u centru pažnje ako je samo viđanje uspešno i zanimljjivo. Za njih oni će to zadovoljstvo i projektovati na vas. Ljubavni horoskop vas savetuje da se potrudite da vam se Blizanci dive, intelektualno ga zainteresujte i nudite uvek sveže i nove informacije. Budite nepredvidljivi i izađite iz šablona. Odaberite lepršavu garderobu veselih boja i ponudite iznenađenja. Pritom, Blizanci jako polažu na stil, držanje i otmenost. Zaboravite iritantne navike poput mljackanja ili srkanja… To će vas sigurno vratiti na početak. Nije poželjno ni da otkrivate svoja osećanja na početku, budite nedodirljivi i nanovo izazovni. Divite se njegovoj životnoj snazi i britkosti uma. Iako su sami laskavci, Blizanci uživaju kada su dominantni u društvu i kada im se dive. Ljubavni horoskom vas savetuje da istrpite česte promene raspoloženja i da ne dozvolite da tada njegove ružne crte isplivaju i da vas obeshrabre. Ako je vaš izbor Blizanac i uspete da ga osvojite, budite sigurnu da ćete vreme provoditi vrlo inventivno i zanimljivo, a to isto morate i njemu da pružiti inače će vas se vrlo brzo zasititi.

Rak

Kako Rakovi pridaju jako pažnju spoljašnjem izgledu neće vas začuditi da su upravo oni znak horoskopski znak sa najlepšim držanjem i oni koji posvećuju pažnju svom telu. Vrlo su zgodni i negovani, a to je osobina koja se zahteva i od budućeg partnera. Kada zavodite Raka, ljubavni horoskop vas savetuje da ne skrivate osećanja i težnje. Pokažite da imate dovoljno strpljenja za njegove priče i da verujete u njegove ideje i maštanja. Iznova mu pružajte dokaze ljubavi i vernosti zato što će on neizmerno uživati u njima. Ponekad znaju da budu prave gunđalice i sitničari i da teško podnose svoje greške. Teško praštaju tuđe nedostatke. Kako Rakovi spadaju u lakovernije znakove, neće vam biti teško da ih obrlatite pričom. Ali oprez! Kada se uvrede ili budu povređeni znaju da budu vrlo osvetoljubivi. Nedostaje im samopouzdanje, pa prilikom zavođenja se nemojte libiti da upravo vi napravite prvi korak. Ljubavni horoskop vam predlaže da uvek držite njihovu stranu i nanovo ga uveravate u vaše iskrene namere. Dajte akcenat na pričama o deci i porodici. Budite umetnička duša i trudite se da ga nasmejete. Budite mu i partner, prijatelj, rođak i sve što mu je potrebno trenutno i on će biti vaš zauvek.

 

Lav

Oni su egocentrici koji vole da valadaju u svom kraljevstvu. Smatraju da su preodređeni da se stvari vrte oko njih i jako teško podnose kada u društvu nisu u centru pažnje. Njihov ponos često nema realne okvire i graniči se sa velikom sujetom. Kod njih pali laskanje i svakodnevna briga za njihove planove i razmišljanja. Uverite ih da su centar vašeg sveta i postaćete poželjan partner. Vrlo su hrabri i odvažni i ne podnose da oni budu nečiji plen. Uverite ih da su oni odabrali vas za osvajanje. Dozvolite mu da veruje da ima vaše poverenje i da vas prikazuje kao svoj trofej, da se hvali vama. Njemu je jako bitno šta drugi kažu o njemu. Ljubavni horoskop vas savetuje da mu ne pokazujete naklonost suviše lako Neka to ide polako, ali temeljno. Budite konkretni i jasni. Bez dvosmislenih doskočica i konteksta. Koketirajte sa njim, budite uvek negovani i doterani. Ljubavni horoskom vam preporučuje da ni slučajo ne povredite njegovu ponos ili poljuljate samouverenost.

Dajte mu do znanja da je najbolji i jedini. Teško priznaju svoje greške i teško će im pasti tuđe nepoverenje. Imaju stalnu potrebu za prestižom, a vi mu upravo to i pružite.

Djevica

Uverite ih da imate razvijene osećaje za detalje, da vas sitnice čine srećnim. Pokažite im kako ste strpljivi i imate razumevanje. Karta inteligencije nikada neće omanuti kada su Device u pitanju. Zainteresujte ih stalno novim pričama i istaknite se prefinjenošću. Ljubavni horoskop vas savetuje da ih uverite kako prepoznajete sve njihove kvalitete i da im se divite. Važno je zadobiti njihovo poverenje. Poštujte njihovu samostalnu prirodu i nikako im nemojte ograničavati samostalnost. Pređite preko sitničaskih komentara ili nepotrebnih ogovaranja. To je prosto često jače od njih. Device imaju strah od vezivanja i emotivne patnje kada su veze u pitanju te vam ljubavni horoskop daje savet da krenete polako i gradite odnos stepenicu po stepenicu. Oni se groze nasilja i agresivnosti. Nikako nemojte biti vulgarni i direktno surovo iskreni. Zavijajte im razmišljanja u šarenu foliju. Budite spremni da pokažete inicijativu jer su oni često vrlo pasivni. Njihov svet im je sasvim dovoljan i retko prave velike promene. Odlični su glumci i umeju perfektno da se pretvaraju. Nekada su previše odgovorni i nikako ne praštaju aljkavost i površnost. Ponekada ih prati reputacija sebičnih i nedruštvenih, ali to je tako samo dok vam ne otvore vrata za ulazak u njihov život. Kada se to ipak desi shvatićete kakva zanimljiva blaga se kriju tamo.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4