LJUBAVNI  HOROSKOP za  20. avgust za OVNA,BIKA i BLIZANCA – vazne poruke i savete imamo za vas!

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. avgust za OVNA,BIKA i BLIZANCA – vazne poruke i savete imamo za vas!

18 Augusta, 2018 Off By luca

OVAN

Danas ce sve   biti u redu ako vi prestanete da se ponasate sebicno i da krivite vasu voljenu osobu za svaku vasu svadju. Prvo morate  biti realni i shvatiti da u svakoj svadji uvek postoje dvoje i da su oboje krivci. Dakle, shvatite vec jednom da i vi imate mane i nadjite zajednicko  resenje za probleme koje imate u vasoj emotivnoj vezi.Jasno je kao dan da vas ta osoba iskreno voli i da su emocije medju vama iskrene i ovo je svakako jedna od onih ljubavi koje su vredne svake borbe.Oboje morate malo da korigujete svoje ponasanje jer ste napokon jedno kraj drugog pronasli sve ono sto vam je ikada u zivotu  trebalo.

Ovnovi koji su slobodni ce danas moci da se ostvare na polju karijere tako da vam ljubav nece biti u prvom planu.No, ovo bi na neki nacin cak i moglo da vam odgovara jer  ce uspeh na polju karijere moci na neki nacin da vam nadomesti ono sto vam inace fali,a to je cinjenica da kraj sebe imate nekog ko vas voli i ko je zbog vas spreman na sve.Doci ce prava ljubav i u vas zivot, samo verujte u to.

 

BIK

Vama ovo leto inace nije bilo savrseno za ljubav,ali vi kao da toga niste ni svesni.Tako ce biti i danas, iako su kraj vas ljudi koji su emotivno ispunjeni,vi necete osetiti potrebu da budete jedan od njih. Nekako ste se navikli na svoju slobodu i sada vam je jedino istinski stalo do toga da resite svoje probleme na poslu,da se ostvarite na polju vase karijere i da resite svoje  finansijsko pitanje.Svesni ste da nista  u zivotu ne  treba na silu raditi pa tako samim tim reseni ste da cekate da ljubav sama dodje u vas zivot.

Bikovi koji su zauzeti danas mozda nece znati sta je ono sto zele,a to ce vas dodatno  zabrinuti buduci da ce vas partner zeleti da zna na cemu je sa vama,a vi necete imati advekvatan odgovr na sve to.Jedino sto znate je da ne zelite da  ga povredite ali isto tako ne trebate ni biti u vezi sa osobom do koje vam nije iskreno stalo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2