Nedeljni horoskop od 17. do 24.septembra:Kome se karma vraca?

Nedeljni horoskop od 17. do 24.septembra:Kome se karma vraca?

September 16, 2022 Aus Von dea

VAGA

Jako je vazno da kazemo da cete vi dobiti ono sto zelite. Ali, vazno je da ne razmisljate o proslosti jer tamo se nista nije promenilo. Jedan rak je spreman na mnogo toga ne bi li vam svoju ljubav dokazao na delu.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani za ljubav i dan ikada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da postoji neko ko je spreman da vam dokaze svoju ljubav i svoje emocije.

 

STRELAC

Konacno,pred vama su dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da je sve u redu i da ste konacno dobili sve ono do cega vam je stalo. Mislite o tome. Nema sumnje da vas neko voli.

 

JARAC

Sve ce doci na svoje. Vi ste neko ko je za pravu ljubav ucinio sve i u to nema nimalo sumnje. Nemojte da zaboravite da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu, neko ko ce vas voleti iznad svega.

 

VODOLIJA

Konacno, osmeh ce vam biti na usnama. To je ono sto moramo reci. Ceka vas zaista lepa sedmica. Nema nimalo sumnje da ste prosli mnogo toga ali konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i ostvarili neke svoje zelje.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je jednom lavu stalo do vas. Da je isken prema vama i da necete pogresiti ako mu date priliku. Samo polako, znajte da za sve postoji prava osoba… On je mozda bas vasa.

Seiten: 1 2