Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu, Škorpija smatra da je bogomdana

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu, Škorpija smatra da je bogomdana

3 Augusta, 2018 Off By luca

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: U ovom periodu najbolje će proći Ovnovi, Vodolije i Blizanci, a šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se po potrebi.

BIK

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.

RAK

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Najradije biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je zanimljiv put.

LAV

LJUBAV: Prvi deo sedmice kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Rezultati će se sabirati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2 3