Njima su se zvezde baš poklopile: Avgust 2018. će biti najbolji mesec u celoj godini za ova 3 horoskopska znaka

Njima su se zvezde baš poklopile: Avgust 2018. će biti najbolji mesec u celoj godini za ova 3 horoskopska znaka

3 Augusta, 2018 Off By luca

Zvezde su se za avgust ove godine poređale tako da će neki znakovi morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti, dok će drugi konačno uspeti da postignu ono za čime žude čitavog živorta. Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu – grupu srećnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspeti da pokvare uživanje.

Blizanci

Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspeh u pitanju. Bićete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju. Uspehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem meseca. Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu. Avgust je mesec koji vam neće doneti mnogo odmora -nasuprot, biće puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osećati onako kako ste oduvek želeli: srećno i ostvareno. Dobro, i pomalo umorno, ali hej, zvezde kažu da vas već u septembru i oktobru očekuje zasluženo lenčarenje.

 

Devica

Kraljice organizacije će u avgustu moći da uživaju u onome što najviše vole – potpuno uređenom životu. Stvari će se postaviti tako da ćete uspeti da odradite sve što isplanirate, a da vam ipak ostane dovoljno vremena i za razne zabavne aktivnosti koje već mesecima priželjkujete. Ovo je sjajna prilika za Device da napreduju, što na poslu, što u životu, jer će konačno osetiti da im je univerzum malo naklonjen i da ne moraju konstantno sve da drže po kontrolom (mada će, dabome, i dalje pokušavati to da rade). Ovo će se posebno odraziti na polju ljubavi, gde se otvaraju nove mogućnosti – a neke od njih mogu za razultat da daju i ljubav za ceo život. Samo, zapamtite – malo opuštenije.

Stranice: 1 2