VIKEND HOROSKOP: Jedan znak je na putu da OBNOVI VEZU sa bivšim partnerom, zvezde OTKRIVAJU da li je to dobra odluka!

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak je na putu da OBNOVI VEZU sa bivšim partnerom, zvezde OTKRIVAJU da li je to dobra odluka!

3 Augusta, 2018 Off By luca

OVAN

Ne brinite! Konačno ćete ugledati “svetlo na kraju tunela” za kojim već dugo tragate. Između ostalog, u narednom periodu i vaš emotivni život će se promeniti “iz korena”. Očekuju vas lepi događaji, opustite se i uživajte.

BIK

Nezadovoljstvo na poslu raste svakim novim danom. Iskoristite vikend da malo predahnete od obaveza i da razmislite šta vam je činiti u narednom periodu. Ono što je sigurno – pravo je vreme za velike promene. Budite hrabri.

BLIZANCI

Potreban vam je odmor, a nikako da napravite korak i odete negde. Nemojte da dozvolite da vam leto prođe u razmišljanju “gde otići”. Podsetićemo vas da ono što se dogodi iznenada, uglavnom, bude nezaboravno. Stoga, ako ovih dana dobijete poziv od prijatelja za “ludu avanturu” nemojte ga odbiti!

RAK

Ljubav je ono što vas pokreće, zato iskoristite vikend i provedite ga sa voljenom osobom. Ako možete, idite na kratak odmor – i dva tri dana je dovoljno da “napunite baterije”. Od ponedeljka vas očekuje naporna radna nedelja, pa ova dva dana iskoristite na najbolji način.

LAV

Odlučili ste da subotu iskoristite za noćni provod i to je sjajno! Dugo niste nigde izašli, pa će vam zabava sa prijateljima veoma prijati. Vodite računa da ne preterate sa alkoholom, jer se od njega oporavljate danima. Ako imate partnera, dajte mu “slobodan” vikend.

DEVICA

Previše toga držite u sebi, a onda kada sve bude kulminiralo nastaće prava katastrofa! Najbolje je da otvoreno porazgovarate sa partnerom i tako mu stavite do znanja šta vam smeta. Poradite na međusobnoj komunikaciji i ne zaboravite da, pre svega, budete iskreni!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2