Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

Juni 15, 2018 Off By Pleomax993

Rak, Skorpija i Ribe – vodeni znakovi horoskopa, ovi znaci imaju mnogo vrlina ali takodje i neke mane, ipak ove znakove svi postuju i cene, ovi znakovi su pre svega poznati po svojoj emotivnosti i po svojim brojnim kvalitetima…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

RAK

 

Osobe rodjene u znaku raka su one koje su prepoznatljive po svojim osecanjima, osobe rodjene u znaku raka uvek pokazuju svoja osecanja, uvek su ona primetna kod njih.

Osobe rodjene u znaku raka imaju mnogo kvaliteta, ali isto tako i mana.

Osobe rodjene u znaku raka imaju nesto sto im predstavlja ujedno i veliku vrlinu a takodje i veliku manu, osobe rodjene u znaku raka su ljudi velike duse, osobe rodjene u znaku raka uvek mogu da oproste, a to je velika vrlina rakova, medjutim to prastanje rakova im nekada predstavlja i manu, prastanje im predstavlja manu zbog toga sto rakovi nekada previse puta oprastaju istoj osobi, nekada rakovi veliki broj puta oproste istoj osobi neke pogresne postupke iako rakovi znaju da ce ih ta osoba ponovo povrediti, tako da je rakovima prastanje i vrlina i mana.

Osobe rodjene u znaku raka su takodje poznate po svojoj dobroti, osobe rodjene u znaku raka su veoma humane, uvek zele da pomognu, a to rakovima predstavlja veliku vrlinu.

Osobe rodjene u znaku raka su jedinstvene upravo po svojoj dobroti, posto tesko da postoji znak koji poseduje vise dobrote u svom srcu od raka.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3