Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

Juni 15, 2018 Off By Pleomax993

 

SKORPIJA

 

Osobe rodjene u znaku skorpija konstantno izazivaju paznju, osobe rodjene u znaku skorpije se ponasaju uvek odvazno, odvaznost i hrabrost su nesto po cemu su skorpije prepoznatljive, osobe rodjene u znaku skorpije uvek pokazuju veliku odvaznost i hrabrost.

Kada su u pitanju mane skorpija, jedna se kod njih uvek moze primetiti, mana skorpija je to sto nekada od obicne sitnice naprave veliki problem, skorpije su takve poznate su po svom burnom reagovanju, pa upravo to predstavlja manu skorpija, upravo se to ne dopada nekim ljudima, ali skorpije su jednostavno takve.

Kada su u pitanju vrline skorpija, skorpija ima mnogo vrlina, ono sto se kod skorpija uvek izdvaja jeste  velika vernost, osobe rodjene u znaku skorpije su uvek verne, skorpije nikada ne varaju, skorpije nikada ne izdaju osobe do kojih ima je stalo.

Takodje vrlinu skorpija predstavlja njihova velika upronost, osobe rodjene u znaku skorpije su one koje nikada ne zele da odustanu, skorpije se uvek bore i trude i skorpije uvek ostvaruju ono sto zele, skorpija je znak koji ne odustaje.

Dakle osobe rodjene u znaku skorpije imaju odredjenih mana, ali kod skorpija se pre svega uvek isticu brojne vrline, osobe rodjene u znaku skorpije su one kojima se svi dive.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3