Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

Rak, Skorpija i Ribe – Sve VRLINE i MANE ovih znakova, zbog cega su JEDINSTVENI, po cemu su PREPOZNATLJIVI, zvezde otkrivaju PRAVU ISTINU o njima!

15 Juna, 2018 Off By Pleomax993

 

RIBE

 

Osobe rodjene u znaku ribe su pre svega poznate po svojoj velikoj osecajnosti, osecanja su nesto sto ribe veoma retko pokusavaju da sakriju, kod osoba rodjenih u znaku ribe uvek se mogu primetiti osecanja.

Kada su u pitanju mane osoba rodjenih u znaku ribe, ribama jedino predstavlja manu to sto nekada jednostavno veoma lako odustanu, nekada ribe odustanu od nekog cilja do kojeg im je stalo zbog nekih ne preterano vaznih razloga.

A kada su u pitanu vrline riba, one ih imaju zaista mnogo, osobe rodjene u znaku ribe su pre svega poznate po svojoj velikodusnosti, osobe rodjene u znaku ribe nikada nisu sebicne, one su uvek velikodusne, takodje su osobe rodjene u znaku ribe i veoma plemenite.

Osobe rodjene u znaku ribe su veoma zahvalne, osobe rodjene u znaku ribe su veoma dobre osobe koje cene sve ono sto druge osobe cine za njih, osobe rodjene u znaku ribe su one kojima nije mnogo potrebno za srecu, ribe su takodje i veoma skromne  a skromnost im predstavlja jednu od vrlina.

Osobe rodjene u znaku ribe su one koje svi zele kraj sebe, ribe su osobe za koje mnogi smatraju da su najbolje u ljubavi, ponasanje osoba rodjenih u znaku ribe u vezi je ”besprekorno”.

Osobe rodjene u znaku ribe imaju nekih manjih mana, ali kod riba se pre svega isticu vrline i kvaliteti, a upravo su osobe rodjene u znaku ribe prepoznatljive zbog svojih kvaliteta.

Stranice: 1 2 3