HOROSKOP VAŽNIH DEŠAVANJA! Jedan znak očekuje prilika za VELIKO NAPREDOVANJE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da na vreme obratite pažnju i na sopstveno ponašanje. Određeni postupci od strane vas istinski smetaju emotivnom  partneru. I to je svakako nešto što negativno utiče na vašu ljubav. Kao i na stabilnost samog odnosa.

BIK

Nikako nema potrebe da menjate sebe i svoju iskrenost u ljubavnom smislu. Pre svega uvek je bitno da budete realni prema sebi. I da ne dozvolite da svesno budete povređeni. Jer na taj način ćete samo vi ostati razočarani. I u stanju u kojem svakako sebe ne želiteda vidite.

BLIZANCI

Jasno je da vam u poslednje vreme nedostaje vreme koje ste provodili sa emotivnim partnerom. A u poslednjih nekoliko trenutaka nikako ne možete da se oraganizujete. I na taj način ispada da vam je dosta toga bitnije. Zato je sada pravi trenutak da sve ostavite po strani. I da ljubav stavite ispred svih i ispred svega.

RAK

Oseća se određena tenzija i sam pritisak kada ste u kontaktu sa emotivnim parterom. A vi sami ne možete da dođete do zaključka zašto se sve to dešava. I šta je u suštini razlog svega toga. Zato je bitno da pokušate iskreno i potpuno otvoreno da razgovarate sa voljenom osobom.

LAV

Već duže vreme prija vam da provodite vreme sa osobom koja je neposredno došla u vaš život. Ali to sebi nikako ne želite da priznate. Jer prosto smatrate da i dalje niste spremni. I da prosto ne možete sada sebe da zamislite u nekom ozbiljnijem odnosu.

DEVICA

Opustite se i uživajte. Jer vam sledi jedan veoma zanimljiv i dinamičan period. Period u kojem svakako treba da iskoristite sve prednosti slobodnog života. Jer svakako da ne treba sebe da ograničavate. Jer kroz sve to imaćete priliku maksimalno da se opustite i zadovoljite.

Nastavak na sledećoj strani…

Pred STRELCEM su dani za EMOCIJE. RIBE veoma je važno da krenete dalje. Jedan znak ima PROBLEM SA PARTNEROM!

Osobe u ovom znaku zodijaka pre svega moraju da znaju da koračaju sigurnim koracima. U tom smislu da morate pre svega da naučite da se iskreno pomirite sa situacijom. I da definitivno prošlost ostavite iza sebe. Jer samo na taj način imaćete priliku da osetite pravu i iskrenu ljubav i emocije.

BIK

Jasno je svima da ste osoba koja dosta vredi i koja je pre svega iskrena. Tako da je jako bitno da naučite sebe da poštujete na pravi način. Treba da budete ono što jeste. I da se ne plašite da svoje mane pokažete potpuno jasno. Jer i one su svakako deo vas i vaše ličnosti.

BLIZANCI

Postoje velike verovatnoće da u predostojećem periodu doživite ljubav svog života. Samo je u tom smislu jako bitno da sagledate sve okolnosti. I da sebe date u potpunosti. Da se ne štedite. I pre svega da se ne ustručavate ukoliko za tim već nema nikakve potrebe.

RAK

Sada je pravo vreme da poslušate svoje srce i da se pre svega vodite čistim emocijama. Jako je bitno da znate kako i na koji način treba da reagujete. A bićete jedino sigurni u sebe ukoliko budete iskreni. I ukoliko naučite pre svega da slušate svoju intuiciju.

LAV

Sa emotivnim partnerom već duže vreme stvari ne idu onako kako biste vi želeli. I shodno tome morate da naučite da slušate sebe. I da pre svega omogućite sebi da budete u potpunosti ono što jeste. Da znate da se vodite onim što vam vaše srce govori.

DEVICA

Imate osećaj da već duže vreme osećate jako veliku bliskost sa jednom osobom iz vašeg okruženja. Ali tu činjenicu sebi svakako ne možete da priznate. Pa u tom smislu morate više da verujete u sebe. I da se pre svega n plašite čistih i iskrenih osećanja.

Nastavak na sledećoj strani…

JARAC: LJUBAV U OKTOBRU!

AKO STE U VEZI:

Ovo bi mogao biti sjajan  period za vas.

Sjajan period da se uverite u to da je nekome   stalo do vas i ljubav je ono sto vam bez imalo sumnje    daje snagu i osecaj sigurnosti.

Ali ne smete ni u kom slucaju da dozvolite da vam  to sto ide na polju emocija bude izgovor da na   bilo koji nacin zapostavite svoje  obaveze.

Vi ste osoba  na koju se vase kolege  uvek mogu osloniti. Nemojte sebi dozvoliti da ih  ikada i na bilo koji nacin razocarate.

 

Morate da naucite da razdvojite privatno od poslovnog i da pri tome uzivate u svim lepim situacijama koje vam svakako slede.

Zasluzili ste da vas neko  voli.

Zasluzili ste da imate nekog ali to ne znaci da u bilo kom slucaju smete     okrenuti glavu od obaveza koje cekaju samo na vas.

Igrajte pametno i nadjite   nacin da  zavrsite svoje obaveze na vreme ali i da voljena  osoba bude pored vas.

To je jedini nacin  da svi budu srecni ali i da  vi nekog ne razocarate.  Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da nema razloga za brigu  …  Jer ste vi svoje srce sada dali pravoj osobi. Ona ce itekako umeti da vas voli.  I da vas pri tome iskeno usreci.

Vi ste osoba koja zaslužuje pravu osobu pored sebe koja će bezuslovno da vas voli. Uživajte u pravoj ljubavi bez ustezanja.

Nastavak na sledecoj  strani…

LJUBAV U OKTOBRU… Nemojte PREVIŠE OČEKIVATI jer se možete RAZOČARATI!

OVAN

Jako je bitno da kazemo da u ljubavi nece biti velikih promena u narednim sedmicama.

To je zato sto ste osoba koja zna sta hoce i koja ume da uziva u svemu  i sto ste neko ko prosto ne pristaje  na kompromise. To je u redu. Radite cete biti sami nego kraj pogresnih.

BIK

Bitno  je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred  vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da   je  nekome stalo do vas.

Mnogi  pripadnici vaseg znaka ce tokom oktobra da dozive ljubav o kojoj su do sada samo mastali. Bice ovo lep mesec.

 

BLIZANCI

Uzivacete na svaki nacin kada  je oktobar u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti mesec tokom kojeg ce mnogo toga doci na svoje i kada cete vi iskreno  uzivati.

Nema sumnje da ste vi neko ko zna sta hoce i neko ko ume da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

RAK

Odlicno se osecate. Prija vam to sto znate da je jednom raku stalo do vas ali  jos uvek niste sigurni da li je za vas najbolje da krenete dalje.

Ukratko receno, slede vam dani tokom kojih cete morati da donesete neke odluke.  Nije da ce vam biti lako.

LAV

Oktobar ce biti mesec tokom kojeg ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Nema nimalo sumnje da ste osoba koja ume da uziva u zivotu i neko  ko ce na svaki nacin da pokusa da dodje do svog  cilja. Slede vam dani tokom kojih je mnogo toga moguce.

 

DEVICA

Oktobar ce biti jedan od onih meseci kada cete imati niz dilema. Da li cete slusati svoje srce ili svoj razum zavisi samo od vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je nekome stalo  do vas. Da neko iskreno zeli da vas   ima u svojoj blizini.

Nastavak na sledecoj  strani…

RIBE saznajte šta vam sprema mesec OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zeuzete su će imati turbulentan period. Pre svega ovo su osobe koje će morati da shvate da je bitno i da se partneru posveti pažnja. To je zaista nešto što je izuzetno bitno. Nikako nemojte da dovedete u pitanje da ćete morati da se uskladite malo. Partner će sa vama želeti da vodi neke razgovore koje će biti bitne za vaš odnos. A to su sve stvari kojw ćw vama biti previše naporne. Jer će vaša interesovanja biti neke akcentovana na vama. Manje vremena ćete posvećiveti generalo partneru. Što nije ni najmanje dobro. A partner je taj koji će itekako tražiti da vi imate razumevanja i za njegove potrebe. A to je nešto što neće biti vaša svea interesovanja. Jer pre svega vaš fokus će biti pre svega samo na vama.

I to je zaista stvar koju ćete vi morati da menjate u svakom smislu te reči. Jednostavno ako ne želite da totalno narušite odnos, vi ćete morati da se menjate. I na samom kraju vaš partner može da vas dovede pred svršen čin. U smislu da će postaviti uslov u odnosu. Ili da se menjaju neke stvari ili da završite taj odns. Jer ćete zaista pokazati u preteranoj meri svoju sebičnost. Tako da to su stvari koje vama itekako treba da budu jasne. Razmislite dobro šta ćete u svom odnosu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u oovm horoskospkom znaku u ovom mesecu neće držati mesto. I ovo se odnosi na sve segmente. Pre svega imaćete i previše nergije. Nikako nećete biti  za to da se vezujete za nekoga na bilo koji način. Takođe ono što je jako bitno jeste to da u svakom smislu te reči ćete biti zeljni avanture. I to je nešto što je zaista definitivno u ovom mesecu. Ali na taj način ćete itekako doći do toga da ćete neke osobe povrediti. Jer niko neće baš toliko biti svestan vaših hladnih emocija. Tako da probajte da u svakom odnosu budete što jasniji.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

VAGE saznajte sta vam porucuje OKTOBAR!?

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkosm znaku su osobe koje će imati malo većih problema. Pre svega zato  što su u poslednje vreme itekako zapostavalji svog partnera. A partner je taj koji će to i više nego osetiti i samim tim će tražiti neku vrstu pažnje. To jeste jedna velika istina generalno gledano. A pored svega toga. U svakom mogućem momentu vi ćete i dalje da se ponašate onako kako ne bi trebalo. Odnosno vi ćete u svakom mogućem momentu da budete osoba koja će i dalje da bude fokusirana na svoje probleme. Ali to nije nešto što je i najmanje dobro. to je zaista stvar koje u svakom smislu te reči treba da budete svesni. Pored svega toga, vi nećete imati neko razumevanje uzaprtnera. Nego ćete i dalje za svaku vašu svađu tražiti krivca u njemu.

To jeste jedna jako velika istina generalno gledano. Takođe ono što je pored toga i više nego bitno jeste to da u svakom momentu vi treba da imate savesti. Kako prema sebi, ali isti tako i prema tom partneru. Ta osoba nije nikako kriva što ste vi doveli u tu neku situaciju. Nikako nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. To jeste ono što je jako bitno. I budite veoma oprezni. Jer generalno gledano vi itekako možete da izgubite svog partnera sa takvim ponašanjem. To niakko nemojte da zaboravite.

OSOBA KOJA JE ROĐENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNA JE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su će pre svega imati mnogo energije u ovom periodu. To je zaista nešto što će ih činiti i više nego pozitinim osobama. Nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvari. To jeste ono što je i više nego bitno u svakom mogućem momentu. Nikako nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. Vi ćete imati dosta osoba koje će želeti da budu sa vama. E to će biti vaša stvar da li ćete vi biti za nešto. I za koju vrstu odnosa. Budite generalno u to uvereni uvek.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5 OKTOBAR! Jedan znak ocekuje SJAJAN DAN!

 OVAN

Ono sto je najveca istina  jeste da pre svega morate da  pogledate u oci jednog raka i da mu kazete ako vam vec nije stalo do njega.

Sve   je bolje   od toga da ga pustite da  zivi u laznoj nadi.

On vas iskreno voli i ima prava da zna na cemu je sa vama.

 

BIK

U ljubavi ce tek doci na svoje. Nema razloga da se brinete i  ocajavate ako ste sada u svadji sa voljenom osobom.

Njoj  je iskreno stalo i  spremna je da predje preko nekih vasih sitnih  gresaka ali ne i da  vam ih stalno prasta.

 

BLIZANCI

Mnogo ste ljubomorni iako dajete sve   od sebe da ne budete.Poenta je u  tome da je nekome iskreno stalo do vas i da  treba da uzivate u toj ljubavi umesto da     pravite problem tamo gde  ga nema.

Vi jeste iskreno voljeni.

 

RAK

Cuvajte ono sto imate.

Jedan   rak je spreman na sve   kako bi vas imao kraj sebe.

Da vam da svoju ljubav, da bude tu za vas na svakom koraku.

U ljubavi je sve moguce onda kada  to pozelite.Dajte sve od sebe.

 

LAV

Cuvajte svoje srce. Ovih dana vam se jako svidja jedan blizanac ali on sa vama ne zeli nista posebno i nista na duze staze.

On ce  hteti malo da se zabavi a vi  cete se zaljubiti i onda vam sledi patnja.

Nemojte to da radite.

 

DEVICA

Ono sto  je sigurno jeste da ste vi sada  ludo  zaljubljeni.

I nekome je iskreno stalo do vas i  nema nimalo sumnje da je obostrano.

Danasnji dan bi mogao da vam donese samo lepe stvari i   zato ljubav bez imalo sumnje treba da vam bude na prvom mestu.

Nastavak na sledecoj strani…

DNEVNI HOROSKOP ZA 5 OKTOBAR! Jedan znak muci PROSLOST!

OVAN

Dragi ovnovi, vas danas ocekuju samo lepa desavanja i to na vecini planova vaseg zivota. Vi cete biti pod zastitom zvezda i zbog toga ce vas aposlutno svi problemi zaobici. Pred vama je jedan od lepsih dana u poslednje vreme tokom kojeg cete uzivati.

BIK

Dragi bikovi, vasa veza ce uskoro biti u velikoj opasnosti. Naime, vama naredni period donosi velike ljubavne probleme, a sve te probleme ce izazvati vas partner sa nekim nerazumnim postupcima. Stizu vam jako teski trenuci na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi na sve nacine pokusavate da izbegnete ljubavne probleme pa zbog toga vasem partneru mnogo toga tolerisete. Medjutim, ako se nastavite tako ponasati prema partneru, onda je samo pitanje trenutka kada ce on uciniti nesto preko cega vi necete moci da predjete.

RAK

Dragi rakovi, pred vama je pre svega miran dan tokom kojeg vas ne ocekuju neka bitnija desavanja. Vi cete danas imati mnogo vremena za razmisljanje, a vi trebate razmsiliti o nekim vasim buducim potezima. Vama su promene u zivotu potrebne kako bi se izborili za srecu.

LAV

Dragi lavovi, uskoro ce u vas zivot uci jedna veoma zanimljiva osoba koja ce vam se mnogo dopasti. Vi cete tu osobu upoznati preko jednog vaseg prijatelja i vi o njoj iz nekog razloga necete uspevati da prestanete razmsljati. Vama ce se pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom.

DEVICA

Drage device, vi previse razmisljate o proslosti, a to se mora promeniti. Kranje je vreme da vi pocnete razmisljati samo o buducnosti i da proslost ostavite daleko iza vas. Vreme je da vi pocnete ciniti stvari koje bi vam mogle doneti srecu u buducnosti.

Nastavak na sledecoj stranici…