VODOLIJE šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

Osobe u ovom znaku zodijak akoje pored sebe imaju emotivnog partbera pravo je vreme da se uozbilje. I da pres svega budu spremne da preduzmu neke ozbiljnije korake. Korake kao što je odpočinjanje zajedničkog života. Jer to je svakako nešto što nikako nije isključeno. i nešto što vas očekuje. Pre svega bitno je da pokažete da znate da pored sebe imate pravu osobu. Da ste sigurni u svoja osećanja i u svoje emocije. Kao i u to da želite da se odlučite na znatno krupnije stvari. Pre svega morate da zante da ćete se slagati dobro samo ukoliko pokažete razumevanje i poverenje. U nekim  slučajevgima budite i više nego uzdržani. Jer zajednički život svakako zahteva brojne kompromise. Više samo vaše potrebe i zahtevi ne mogu biti ptioritet.

Sa druge strane jako vam je bitno podrška porodice i dragih ljudič. Pa tako da je pravo vreme da u sve uputite i ljude oko sebe. Kako biste tačno znali kako stvari stoje. I špta u principu o vašoj ljubavi misle ljudi iz vašeg okruženja. Jer to je sigurno način da i sebe ustabilite. I da sebi maksimalno nugodite. Samo na taj način uspećete da nađete potpuni mir i stabilnost!

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka pleniće nekim posebnim šarmom i samom energijom!

Takođe, velike su verovatnoće da će osoba iz prošlosti pokušati da se vrati u vap živvot. Ali jako je bitno da u odnosu na to ne ponavljate iste greške. I ukoliko ste i sami svesni da tu ne postoji nova situacija. Kao ni prilika koja je vredna ponovnog truda. Baš na taj način i postupite. Tako da će vam na ovaj način biti i više nego jasno zašto ta priča nije uspela. I definitivno ćete znati da nikada neće ni uspeti.

Tako da se fokusirajte na nova poznanstva. Dozvolite sebi nove prilike i situacije. Takođe, budite veoma komunikativna i pristupačna osoba. Osoba koja zna kako i na koji način treba da flertuje. I svakako kako da o sebi oda i više nego pozitivan i dobar utisak.

Nastavak na sledećoj stranici…

VAGAMA dolaze jako lepi dani. JARČEVI ne krijte ono što želite. Jedan znak mora da sluša RAZUM, a ne SRCE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da pokažete odlučnost i jak karakter. Da ste prosto spremni i sposobni da donesete veoma važne životne odluke. Na poslovom planu očekuju vas veliki uspesi ukoliko budete uporni. Jer to je nešto što se sada traži od vas.

BIK

Imate veoma izražajan osećaj za predviđanje situacije i u tome ste dominantni. Zato se pokažite u pravom smislu te reči. I iskoristite to što ste sposobni i precizno analizirate situacije. Jer samim tim vi ste u značajnoj prednosti u odnosu na druge kolege.

BLIZANAC

Jako je bitno da opratite pažnju na sve komentare koje uočite u okruženju. Kao i na sugestije i kritike koje dobijate. Jer iz toga možete dosta toga da naučite. Zato budite veoma pametni i sve okrenite u svoju korist. Jer ćete imati i više nego korisne informacije kod sebe.

RAK

Pre svega pokušajte veoma realno da sagledate kolike su vaše sposobnosti. I da na osnovu njih gradite planove i ciljeve. Jer u suprotnom postoji veliki rizik da ćete pogrešiti. Zato se pre svega fokusirajte na sebe. Jer iz toga možete dosta toga novog da naučite.

LAV

Vi ste osoba koja ima jako dobar govor i samim tim utičete na kolege. Vaši ciljevi i sama vizija su nešto što je očigledno i dostupno svima. A samo vi imate tu moć da ljude ubedite u te korake. Zato pokušajte iz svega toga da izvučete nešto zbog čega ćete biti ponosni.

DEVICA

Već duže vreme osećate se veoma nestabilno i nejasno. Ni sami ne znate šta je to što biste voleli da radite. I u kom smeru želite u budućnosti da idete. Zato je pravo vreme da istražite sve mogućnosti oko sebe. I da izaberete onu koja će najviše odgovarati vašim kriterijumima.

Nastavak na sledećoj stranici…

Oni su SREĆNI I OKTOBRA!

LAV

Dragi lavovi , nemate vi baš neka preterano velika očekivanja od perioda do kraja meseca. Vi se pre svega nadate da će vas svi veći problemi zaobići. Međutim, vas ne samo da će veliki problemi do kraja meseca zaobići nego ćete vi imati jako mnogo razloga za onu najveću sreću. Naime, vas u periodu do kraja meseca očekuju dešavanja koja će vam se jako mnogo dopasti. Vas pre svega očekuje prelepa ljubavna čarolija. Naime, vas u periodu do kraja meseca očekuju dešavanja kakva se samo poželeti mogu. Vas očekuju dešavanja na planu ljubavi na koja dugo vremena čekate i vi ćete prosto blistati od sreće.

Period do kraja meseca će vam biti ispunjen srećom. Uživajte i opustite se maksimalno u narednom periodu. Ovo je vaše vreme.

JARAC

Dragi jarčevi, mesec oktobar vam baš i nije započeo onako kako ste to očekivali. Međutim, vas zato do kraja meseca mnogo toga prelepog očekuje. Vas pre svega u periodu do kraja meseca očekuju novčani dobici. Vi zaista problema sa finansijama nećete imati skoro pa uopšte. Čak naprotiv, vama će period do kraja meseca doneti nekoliko veoma značajnih novčanih dobitaka.

Sem toga vas u periodu do kraja meseca očekuje i nešto na šta dugo vremena čekate. Naime, vi ćete se izboriti za ostvarenje jednog vašeg životnog cilja i zbog toga ćete biti neopisivo srećni. Period do kraja meseca vam donosi mnogo toga prelepog i nezaboravnog. Vi ćete razloga za sreću imati jako mnogo. Uživajte i opustite se. Ovo je vaše vreme i ne dozvolite da vas bilo šta poremšti.

Nastavak na sledećoj stranici… 

LAVOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zauzete su u ovom mesecu će imati zaista napet period. Pre svega vi ćete nešto tokom celokug meseca biti napeti. To je nešto što će se itekako odraziti na odnos sa vašim partnerom. I ne samo sa njim nego i sa ostalim ljudima koji su vama bliski. Tako da to jesu stvari koje vi treba da imate na umu. Nikako nemojte da dozvolite da budete osoba koja će se ponašati onako kako ne bi trebalo. Pre svega budite neko ko će biti veoma realan. Nikako nemojte da u bilo kom smislu krivite partnera za taj odnos. Treba da budet svesni svoje krivice i da jr prihvatite onako kako bi trebalo. Nikako nemojte da dovodite u pitanje neke stvari.

To jeste stvar koja je jako bitna. I vo treba da imate na umu u svakom smislu te reči. Jednostavno potrudite se da svoju negativnu enegiju ne usmeravate na ljude koji nisu krivi za nju. Vi možete da kažete i svom partneru svoju situaciju, ali ne da bacate neku krivicu na njega. Tako da nemojte da dozvolite da vam se ljubav raspadne zbog toga što ćete vi da se ponašate nepravedno prema partneru.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a slobodne su će prosto pleniti svojom pojavom tokom ovog meseca. I to jeste stvar koje vi pre svgea treba da budete svesni. U svakom momentu ćete imati osobe koje će se truditi da zadobiju vašu pažnju. Nikako ne treba da brzate, jer je bitno da napravite pravi izbor. A u tom celokupnom izboru se krije osoba sa kojom ćete moći da imate izvanrednu ljuubavnu priču. I pre svega da budete srećni što i jeste najbitnije. Tako da nekako treba da budete osoba koja će biti svesna ovih stvari i koja nikako neće dozvoliti sebi promašaj. Jer zvezde vam jesu u ovom mesecu i više nego naklonjene. Tako da jeste zaista i više nego bitno da to lepo iskoristite.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

RIBE šta vam poručuje mesec OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zauzete su će biti glavne kada su u pitanju svađe. Jednostavno šta god lođe bude se dešavalo u vezi, aposlutno vi ćete biti inicijatori. I vi ćete zaista početi da radite u ovom mesecu stvari koje nikada niste u životu radili. Generalno kada vi sednete sami sa sobom i razmislite i vama neke stvari kod vas samih neće biti jasne. Ali isto tako vi to nećete nešto preterano menjati, jer jednostavno nećete želeti da utičete na to. I ako ćete pored toga što ste i vi svesni, stalno dobijati kritike od partnera sa kojim ste. I to je zaista stvar koja vas treba da usmeri na neke stvari. Nemojte tako neozbiljno da shvatate neke stvari. Kao što su te kada vas upute u neke stvari što im smetaju.

Zaista treba da budete uvereni u svakom momentu da ste osoba koja će generalno gledano zaista da vodi računa o mnogim stvarima. Treba da budete uvereni u svakom mogućem momentu da ćete takvim ponašanjem totalno partnera udaljiti od sebe. I to je nešto što može da ekalira itekako negativno po vašu vezu. Te stvari treba da budete svesni. Jer jednostavno gledano generalno treba da se usresredite pre svega na sebe i da radite na sebi. To je stvar koja je i više nego bitna u ovoj celokupnoj priči. Tako da zaista treba da u svakom smislu te reči da se ponašate realno i primereno.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista neće moći da krenu dalje. Pre svega zato što su to osobe koje nisu rasčistile sa svojom prošlošću. I to je stvar koja će njih itekako da degradira u životu. Pre svega vi treba da buete svesni činjenice da je krajnje vreme da rešite sa svojom poršlošću. Jer pre svega jedna je istina. A to je da vi nikako nećete moći da nastavite dalje ukoliko ne rešite baš ove stvari u svom životu. Tako da ovih stvari treba da budete i više nego svesni.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Zašto ŽENU JARCA druge žene NE PODNOSE?!

Za zenu rodjenu u ovom znaku ne postoji nemoguce.

JARCICA  je neko ko je prosto stvoren za velike  stvari u životu. Ona se ne libi nijednog posla sve dok je on castan i pošten. Tako da joj je zapravo najvaznije da joj je obraz  cist a  nema veze da li su joj ruke prljave.

Iako cesto ima priliku da uziva u luksuzu zena u ovom znaku retko kada  stavlja novac na prvom mestu jer zapravo je rodjena za pravu ljubav samo sto joj nikada nije lako da pronadje muskarca koji moze da je prati. Jer je ona snazna zena koja uvek ima velike ciljeve u zivotu.

Od presudne joj je vaznosti  da od muskarca sa kojim je ima poštovanje. Jer joj je zapravo to najprece pa tek onda ljubav,neznost i iskrenost.

Ovu zenu nikada nije lako razumeti jer su joj ciljevi  uvek veliki. Ali ako vas zavoli onda mozete biti ponosni na sebe jer u njoj imate podrsku,prijatelja i ljubav. Sve sto vam  zatreba.

Druge zene u zodijaku zenu Jarca ne vole zato sto ona ima ono sto druge mogu samo da sanjaju a to je  snaga i  smisao za  humor ali i volja da se bore i onda kada bi svi drugi odustali.

Jarcica je neko ko zbog ljubavi najvise pati.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NEDELJE! Jedan znak će doživeti RAZOČARENJE!

Šta vas čeka u ljubavi do kraja nedelje

OVAN

Dragi ovnovi, vama će dani do kraja nedelje biti veoma mirni. Vas na planu ljubavi vašeg života ne očekuju kako pozitivna, tako ni negativna dešavanja. Jednostavno vam se ništa bitnije neće dešavati.

BIK

Dragi bikovi, vama će se do kraja nedelje desiti nešto za šta sada smatrate da vam se ne može desiti. Vama će se do kraja nedelje desiti nešto veoma lepo. Naime, u vaš život će ući jedna neverovatna osoba. Vas očekuje potpuno neočekivan susret.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dane do kraja nedelje će vam obeležiti to što ćete uspeti da rešite jako veliki broj problema. Mnogi vaši problemi će do kraja nedelje postati ništa drugo nego ružna prošlost. Konačno će vaša veza početi da funkcioniše na lep način.

RAK

Dragi rakovi, vama do kraja nedelje neće biti lako zbog toga što će vaš partner učiniti nešto što vi niste zaslužili. Očekuje vas postupak vašeg partnera sa kojim će vam on naneti jako veliku količinu tuge. Teški trenuci vam stižu.

LAV

Dragi lavovi, do kraja nedelje vi nećete imati kako briga, tako ni problema na planu ljubavi. Čak naprotiv, vama su zvezde namenile samo mnogo razloga za sreću i zbog toga vas očekuju dešavanja koja će vam biti od najvećeg značaja.

DEVICA

Drage device, vi ćete u periodu do kraja nedelje shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe. Naime, osoba koju ste nedavno upoznale će vam jasno staviti do znanja da vas želi kraj sebe u vezi, a to će vas potpuno iznenaditi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Do KRAJA NEDELJE… Nekome slede LEPI DANI, a nekome veoma TEŠKI!

Šta vaš znak očekuje do kraja nedelje.

OVAN

Dragi ovnovi, vama će se do kraja nedelje ukazati prilika da rešite brojne nesuglasice i probleme sa vašim dragim osobama. Mnogi vaši problemi će prestati da postoje samo ako pokažete bar malo spremnosti na kompromis.

BIK

Dragi bikovi, dani do kraja nedelje će vam pre svega doneti negativna dešavanja. Vas kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života očekuju negativna dešavanja zbog kojih će vam biti teško. Vi ćete biti pod jako velikim stresom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će dane do kraja nedelje obeležiti čarobno ljubavno iznenađenje. Vaš partner će učiniti nešto divno zarad vaše sreće. Zapravo vas očekuje postupak voljene osobe zbog kojih ćete početi da verujete da se ona konačno menja na bolje.

RAK

Dragi rakovi, vas do kraja nedelje samo jedno značajnije dešavanje očekuje. Naime, vas će sreća pogledati i baš zbog toga vas očekuje veoma značajan novčani dobitak. Vas će jedan novčani dobitak jako prijatno iznenaditi.

LAV

Dragi lavovi, do kraja nedelje vas očekuje nešto zaista divno. Naime, ne samo da ćete vi uspeti da izađete na kraj sa brojnim ljubavnim problemima nego će vaš partner učiniti nešto zaista lepo i on će vam dokazati svoju ljubav.

DEVICA

Drage device, do kraja nedelje vas pre svega očekuju brige. Vas će jako zabrinuti kako neka dešavanja koja vas očekuju na poslu, tako i dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vi nećete moći da budete ni malo zadovoljne sa onim što vam predstoji.

Nastavak na sledećoj stranici…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6 OKTOBAR! Jedan znak ima PREVELIKA OČEKIVANJA!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

OVAN

Ono sto je najveca istina  jeste da pre svega morate da  pogledate u oci jednog raka i da mu kazete ako vam vec nije stalo do njega.

Sve   je bolje   od toga da ga pustite da  zivi u laznoj nadi.

On vas iskreno voli i ima prava da zna na cemu je sa vama.

 

BIK

U ljubavi ce tek doci na svoje. Nema razloga da se brinete i  ocajavate ako ste sada u svadji sa voljenom osobom.

Njoj  je iskreno stalo i  spremna je da predje preko nekih vasih sitnih  gresaka ali ne i da  vam ih stalno prasta.

 

BLIZANCI

Mnogo ste ljubomorni iako dajete sve   od sebe da ne budete.Poenta je u  tome da je nekome iskreno stalo do vas i da  treba da uzivate u toj ljubavi umesto da     pravite problem tamo gde  ga nema.

Vi jeste iskreno voljeni.

 

RAK

Cuvajte ono sto imate.

Jedan   rak je spreman na sve   kako bi vas imao kraj sebe.

Da vam da svoju ljubav, da bude tu za vas na svakom koraku.

U ljubavi je sve moguce onda kada  to pozelite.Dajte sve od sebe.

 

LAV

Cuvajte svoje srce. Ovih dana vam se jako svidja jedan blizanac ali on sa vama ne zeli nista posebno i nista na duze staze.

On ce  hteti malo da se zabavi a vi  cete se zaljubiti i onda vam sledi patnja.

Nemojte to da radite.

 

DEVICA

Ono sto  je sigurno jeste da ste vi sada  ludo  zaljubljeni.

I nekome je iskreno stalo do vas i  nema nimalo sumnje da je obostrano.

Danasnji dan bi mogao da vam donese samo lepe stvari i   zato ljubav bez imalo sumnje treba da vam bude na prvom mestu.

Nastavak na sledecoj strani…

DNEVNI HOROSKOP ZA 6 OKTOBAR! Jedan znak treba da počne da gleda dela, a ne reči!

OVAN

Dragi ovnovi, vas danas ocekuju samo lepa desavanja i to na vecini planova vaseg zivota. Vi cete biti pod zastitom zvezda i zbog toga ce vas aposlutno svi problemi zaobici. Pred vama je jedan od lepsih dana u poslednje vreme tokom kojeg cete uzivati.

BIK

Dragi bikovi, vasa veza ce uskoro biti u velikoj opasnosti. Naime, vama naredni period donosi velike ljubavne probleme, a sve te probleme ce izazvati vas partner sa nekim nerazumnim postupcima. Stizu vam jako teski trenuci na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi na sve nacine pokusavate da izbegnete ljubavne probleme pa zbog toga vasem partneru mnogo toga tolerisete. Medjutim, ako se nastavite tako ponasati prema partneru, onda je samo pitanje trenutka kada ce on uciniti nesto preko cega vi necete moci da predjete.

RAK

Dragi rakovi, pred vama je pre svega miran dan tokom kojeg vas ne ocekuju neka bitnija desavanja. Vi cete danas imati mnogo vremena za razmisljanje, a vi trebate razmsiliti o nekim vasim buducim potezima. Vama su promene u zivotu potrebne kako bi se izborili za srecu.

LAV

Dragi lavovi, uskoro ce u vas zivot uci jedna veoma zanimljiva osoba koja ce vam se mnogo dopasti. Vi cete tu osobu upoznati preko jednog vaseg prijatelja i vi o njoj iz nekog razloga necete uspevati da prestanete razmsljati. Vama ce se pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom.

DEVICA

Drage device, vi previse razmisljate o proslosti, a to se mora promeniti. Kranje je vreme da vi pocnete razmisljati samo o buducnosti i da proslost ostavite daleko iza vas. Vreme je da vi pocnete ciniti stvari koje bi vam mogle doneti srecu u buducnosti.

Nastavak na sledecoj stranici…