BIKOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROEĐE U ZNAKU BIKA, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su će pokušavati maksimalno da promene doj odnos s partnerom. Ali to neće biti samo do ljubavnog odnosa, već isto tako i sa porodicom. Jednostavno u nekim momentima treba da se zapitate da li se ponašate ispravno. Jer u celokupnim tim odnosima vi ćete najveći acenat na priče vi ćete staviti na promenu drugih ljudi. Ali to ne znači da vi ne trebate da pravite promene u svom odnosu. Mada ne nikako na u tom smislu da vi samo menjate druge ljude. Pokušajte u rešavanju eventualnih problema da tražite u svakom momentu neki balans. To je zaista nešto što je i više nego bitno. Pre svega zato što ćete se osećati bolje ako poboljšate svoje odnose sa dragim vama ljudima. Budite sigurni d ćete upravo tako vi mnoge stvari rešiti na taj način.

Jednostavno vaša volja će biti velika. Nećete biti tip osobe koji će na bilo koji način da mrači svog partnera u ovom mesecu. Tako da treba zaista da budete sigurni u neke stvari. Generalno gledano ni na koji nalčin nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. I to je zaista stva koja je veoma bitna. Bjudite samo realni i imaćete i više nego dobar mesec.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje pre svega će u ovom mesecu naleteti na jako lošu ljubavnu priču. Pre svega to je nešto što će biti kratkotrajno. I nešto što u svakom smislu te reči će biti mnogim osobama očiglendo. Odnosno sve osobe oko vas će vam prav i govoriti da ta osoba nije za vas. Mada i pored toga ne treba da budete osoba koja će se ponašati pre svega nerealno. Budite neko ko će da moći da spozna neke stvari. I ko nikako neće bit ćorav na sve stvai koje vam budu pričale osobe koje su vama bliske.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

RAKOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospko znaku u ovom mesecu će imati zaista povoljan period za ljubav. To zaista jeste stvar koja treba da vam bude na umu u svakom mogućem momentu. Nikako nemojte da dozvolite da u bilo kom smislu se ponašate onako kako ne bi trebalo. Jer ćete zaista imati jako povoljan period. Gde ćete trebati samo da uživate u svojoj ljubavi. To jeste stvar koja u svakom momentu treba da vam bude na umu. Odnosno to su stvari koje nikako ne treba da zaboravite. Budite osoba koja će znati da svoju ljubav pokažte partneru. Jer vaš partner će vam biti naklonjen i više nego što bi trebalo. To jeste stvar koju treba maksimalno da imate na umu.

Tako da nikada ne treba da se ponašate onako kako generalno ne bi ni trebalo. Budite osoba koja će pre svega biti pametn a za sebi i za svoju vezu. To su stvari koje treba da vam budu i više nego bitne. I stvari koje treba da radite kako bi svoju ljubav još više nadograđivali. Nikada i nemojte da budete osoba koja će pre svega da sumnja u neke stvari.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su imaće period koji će im biti od značaja. Pre svega treba da budete svesni da ćete imati zaista adekvatnu pažnju ljudi. Ali sa jednom osobom će vas zaista hemija raditi. To je nešto što će biti i više nego izražajno za vas. Tako da treba zaista da budete osoba koja će biti svesna situacije u kojoj je se našla. Nemojte da vas taj osećaj nadvlada. To je nešto što je zaista jako bitno. Nikako nemojte da dovodite neke stvariu pitanje. Treba itekako da upoznate tu osobu. Jer to jeste ono što je zaista i više nego bitno. Nikako nemojte neke stvari da dovodite u pitanje. A to je da poznastvo sa osobom treba da bude realno, a ne zasnovano na trenutnom osećaju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Ovim znacima dolaze LEPŠI I SREĆNIJI DANI!

Mesec oktobar samo što je počeo. Period do kraja meseca će nekim znacima ispuniti očekivanja i to pre svega zbog dešavanja na planu ljubavi. Naime, pripadnicima znaka JARAC i STRELAC dolaze mnogo lepši dani na planu ljubavi…

STRELAC

Za strelčeve u vezi:

Dragi strelčevi, vaša veza će zaista jako mnogo napredovati u periodu do kraja meseca oktobra. Zapravo ćete vi već tokom narednih dana uspeti da rešite sve ljubavne probleme koji vas u poslednje vreme muče. Vas posle toga očekuje samo uživanje u sreći. Ono što vas prvo očekuje jesu neke situacije koje će vam pomoći da shvatite koliko vas vaš partner zapravo voli. Zapravo će vaš partner učiniti neke postupke sa kojima će vam dokazati svoju ljubav. Vaš partner će se zaista truditi kako bi vam omogućio sreću u periodu do kraja meseca. Vi ćete upravo zahvaljujući vašem partneru i njegovim postupcima period do kraja meseca provesti u fantastičnom raspoloženju. Mnogo lepši dani vam predstoje na planu ljubavi.

Za slobodne strelčeve:

Dragi strelčevi, period do kraja meseca će vam bez bilo kakve dileme obeležiti ulazak jedne zanimljive osobe u vaš život. Vi već dugo vremena lutate i pokušavate da pronađete osobu sa kojom biste mogli da se izborite za ljubavnu sreću. Ali vi ćete konačno takvu osobu i pronaći. Vi ćete tokom narednog perioda sresti i upoznati osobu koja će na vas ostaviti jako lep utisak. Ta osoba će početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

Zapravo će se vama pred sam kraj meseca oktobra pružiti prilika za početak veze sa tom osobom. Brojni interesantni dani vam predstoje na planu ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…

BLIZANCI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku u ovom mesecu ćete morati da pravite neke promene. Pre svega zato što će vaša veza da dođe do tačke pucanja. Nikako nemojute da dozvolite sebi da u bilo kom momentu se ponesete onako kako pre svega ne bi trebalo. Odnosno u vašoj vezi će negativna energija dotaći vrhunac. Ukoliko na bilo koji način želite da spasite vezu trebaju velike promene. Odnosno vi treba da stavite i sve strani koje idu u prilog toj vezi. Ali isto tako i sve stvari koje u svakom mogućem momentu idu protiv vaše veze. To je ono što je zaista izuzetno bitno. U svakom mogućem momentu treba da se ponašate kao osoba koja će biti baš onakva kakva je pametna za taj odnos. Nemojte nikako da se dovodite u situaciju da se ponašate onako kako ne treba.

Jer ovo jeste mesec koji će biti okidač za ašu vezu. Ili ćete ostati u odnosu ipoboljšati ga. Ili ćete pre svega u svakom mogućem momentu biti osoba koja će se poneti baš onako kako bi trebalo u svakom mogućem momentu. Neko ko će biti pametan za sebe igledati ono što je njemu dobro.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje će pre svega da se ponašaju veoma slobodno. Odnosno u svakom mogućem momentu ćete biti osoba koja će gledati isključivo svoje interese. Tako da zaista nikada nemojte da se ponašate onako kako ne bi volele da se neko ponaša prema vama. Ako ćete vi biti te osobe koje u tom momentu ni najmanje ne budte spremne za neku vezu. to je nešto što i treba odmah da kažete. Budite osoba koja u svakom momentu će se ponašati onako kako je realno u najmanju ruku. Ne dovodite neke stvari u pitanje uopšte. Budite u svakom momentu realni baš onako kako bi voleli da budu realni prema vama.

Nastavak na sledećoj strani…

Zbog čega je ŽENA JARAC prava ŽENA ZMAJ?!

Dama rodjena u ovom znaku je neko ko zna da živi. Ona se nicega ne plaši. Zapravo je na mnogo toga spremna kako bi pomogla onima koje voli. Ali se isto tako bori za svoju srecu.

Dok druge zene u horoskopu sa vremena na vreme imaju taj problem da kazu sta misle. To nikako ne vazi za zenu rodjenu u znaku Jarca. Ona,prosto receno,nema dlaku na jeziku.

Iako se smatra da ona nije miljenica sudbine zena u ovom znaku je uvek spremna da ti pruži svoju ruku. Da ti pomogne  i iakos e nekada kida i lomi ona uvek ostaje  borac jer  se kao borac i radja.

Spremna je na velike izazove i prosto je jedna od onih zena koje se nicega ne plaše. Ali je jako vazno dodati da se  one  kada se zaljube prosto polome da tu ljubav sacuvaju.

Veoma je vazno reci da u ljubavi ova zena ne zna za ponos. Daa ono sto ona može retko koja druga dama u zodijaku sme i da pomisli. Medjutim,mnogo je vazno dodati

da su Jarcice zene koje su spremne za ljubav da poginu. Jednostavno nema toga sto

ova zena nece uraditi kada je prava ljubav u pitanju i to je njena car. Ona ce da preživi katastrofe,lomove,udarce sudbine i svasta nesto,i ostace živa. Mozda ce pasti na dno. Ali ce na njemu da puze sve dok ne ustane. Nema toga sto nju  moze da ubije i da joj skine osmeh sa lica. Onda se desi jedna ljubav i ova se zena potpuno promeni. 

Zaboravi da ima svoj zivot,zaboravi na svoj ponos i jednostavno se potpuno preda.

Za razliku od svih ostalih zena ona ce radi prave ljubavi da umre i da da sve muškarcu kojeg voli ali isto tako nece umeti da sakrije kada pati pa cak nece ni pokusati.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Horoskop za ČETVRTAK I PETAK! Jedan znak će uživati u PRELEPIM TRENUCIMA!

OVAN

Pokušajte da se iskontrolišete i da ne odreagujete odmah. Prosto već duže vreme osećate se veoma napeto i nestabilno. A razlog svega jeste prevelika borba sa vremenom. Imate osećaj da ništa ne stižete i da uvek kasnite. A da li je to stavrno tako? Jedino što možete da uradite za sebe jeste da se opustite i smanjite napetost i stres!

BIK

Prosto na neke planove vi ne možete da utičete. Postoje stvari koje remete vaše rutine. Ali ono što se od vas očekuje jeste to da se adaptirate i prilagodite. Samo na taj način moćićete da funkcionišete bez preteranog ometanja. Radite i pokažite zainteresovanost za nove mogućnosti i prilike!

BLIZANCI

Osobe u ovom znaku zodijaka pokažite odlučnost i odgovornost. Jako je bitno da poslovni saradnici uvide da u vama mogu imati podršku. Da mogu na vas računati i u onim najtežim situacijama. Zato budite istrajni. Verujete u sebe u svoje sposobnosti i mogućnosti!

RAK

Rak, sada vam je više nego ikada ranije potrebna podrška i oslonac dragih ljudi. Prosto više ni sami ne znate da li imate dobre ciljeve i planove. I shodno tome potrebno vam je da se poverite i otvorite osobama koje vas poznaju. Koje istinski znaju kakve su vaše namere. I šta je ono što će vas zadovoljiti!

LAV

Prosto sada više nego ikada verujete u sebe i svoje sposobnosti. Zato imate veoma ubedljivo delovanje naljude iz vašeg okruženja. Takođe jako vam je važna i podrška i naklonjenost poslovnih saradnika. Na osnovu te asistencije uspevate da realizujete sve što zamislite.

DEVICA

Ono što se od vas očekuje sada jeste da pokažete na delu sve ono što ste ugovorili. Zato ukoliko postoje mogućnosti i prilike i dalje radite na sebi. Unapređujete baš one veštine u koje ste do sada bili nesigurni. I ne dozvolite da zbog tuđih kritika nemate dovoljno hrabrosti!

Nastavak na sledećoj stranici...

JARČEVI poradite na odnosu sa saradnicima! DEVICE uživajte u ljubavi! Jednom znaku se smeši UNAPREDJENJE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka očekuje veoma turbulentan ljubavni period. Pre svega situacija sa voljenom osobom nije ni najmanje stabilna. I samim tim jasno je da morate neke stvari da preduzmete. Nema potrebe da po svaku cenu budete tvrdoglavi.

BIK

Jako je bitno da kada je ljubav u pitanju budete i više nego realni. Jer postoje velike verovatnoće da ćete i sebe uvesti u krug. Iz kojeg ćete veoma teško da izađete. Zato se pokažite u pravom svetlu. I ne dozvolite da bilo ko manipuliše sa vama. A po najmanje sa vašim osećanjima.

BLIZANCI

Nema potrebe da uvek stvarate napete situacije u odnosu sa voljenom osobom. A po najmanje ukoliko za tim nema ni najmanje potrebe. Zato uzmite nekada inicijativu. I pokušajte na najbolji način da pristupite emotivnom partneru. i to baš onda kada se on najmanje nada.

RAK

Moarate da znate da sve situacije nisu baš lično do vas. I samim tim nema potrebe da sve toliko lično doživljavate. Tako da u nekim situacijama zadržite svoje mišljenje samo za sebe. I to je ono što možete jedino vi da predosetite.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da se pokrenete. Da se okrenete svom društvenom životu. I da na taj način svakako uložite u svoje zadovoljstvo. Da na najbolji mogući način pokažete sebi kako je biti zadovoljan i srećan. Jer to i jeste poenta svega.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijka pravo je vrmee da se opustite i da uživate u ljubavi. Pre svega nema potrebe da sumnjate u partnerova osećanja i emocije. Jer sve je i više nego jasno i transparentno. Tako da je jako bitno da se i vi opustite i pokažete svoju ljubav.

Nastavak na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 7 OKTOBAR! Jedan znak BEZ RAZLOGA SUMNJA U PARTNERA!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

OVAN

Ono sto je jako vazno jeste da vi morate da znate da  za sve   u zivotu postoji rec kasno pa tako i za ljubav.

To morate imati na umu pre nego dodje do toga  da   izgubite osobu do koje vam je stalo.  Posle vam sledi kajanje.

BIK

Ono sto moramo reci jeste da za ljubav   uvek  trebamo dvoje i vi morate da napokon shvatite da osoba koju sada  zelite  kraj sebe ne oseca isto prema vama.

Dakle morate  to da prihvatite i da prosto krenete dalje.

 

BLIZANCI

U ljubavi nikada nije vazno da li ste ponosni vec da li ste srecni ali bas zato sto ste  vi toliko   ponosni vama sada i jeste srce prazno.

Pokusajte to da promenite i da   shvatite da nije vazno sta ko kaze   vec da dobijete ono sto zelite.

 

RAK

Ono sto moramo reci jeste da za ljubav nikad nije kasno  kada se dvoje  iskreno vole, jer ako postoji ljubav onda kilometri nisu vazni i bitni.   Zato sada budite jako strpljivi i  mislite vise na svoje zelje   i   budite  jako strpljivi jer se nista nece desiti  sad i odmah.

 

 

LAV

U ljubavi  danas veoma mirno.

Vi mnogo zelite da je  jedan rak kraj vas ali su sad jako male sanse da ce doci do toga.

Posvetite se nekim drugim stvarima jer za pravu ljubav bas nikad nije kasno a ovo nije pravo  vreme da vam se ona desi.

 

DEVICA

Cuvajte ono sto imate i ako ste sada  u vezi imajte na umu da bi vrlo lako moglo da se desi da neko pozeli ono sto je vase.

Nemojte to dozvoliti. Ne dirate tudje bas nikad,i   zato svoje branite ako treba i zivotom.

 

VAGA

Ono sto je najvaznije od svega jeste da vi morate da znate da za ljubav   ne sme postojati pravilo.

Dakle,vazno je samo da  ne dirate ono sto je tudje a sve je drugo dozvoljno. I borite se svim silama da dobijete ono sto zelite.

Nastavak na sledecoj  strani..

DNEVNI HOROSKOP ZA 7 OKTOBAR! Jedan znak očekuje MNOGO RAZLOGA ZA SREĆU!

OVAN

Dragi ovnovi, konacno je pred vama miran dan. Zaista vas danas niti na jednom planu vaseg zivota ne ocekuju neka posebno vazna desavanja. Vi cete zapravo biti u prilici da dan iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo, a vi to trebate i uciniti.

BIK

Dragi bikovi, vi u poslednje vreme ne pokazujete dovoljnu kolicinu opreza, a zbog toga ne vodite racuna kako o vasoj zdravstvenoj, tako ni o finansijskoj situaciji. Vi se u poslednje vreme previse nervirate, sto to negativno utice na vase zdravlje, a isto tako novac trosite olako. Vama su potrebne promene.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas danas ocekuju neka lepa desavanja koja ce vam mnogo znaciti. Pre svega vi danas necete imati nikakvih problema, a razloga za srecu cete imati pre svega zbog desavanja na planu ljubavi vaseg zivota. Jedan od lepsih dana u poslednje vreme vam predstoji.

RAK

Dragi rakovi, vi trebate dan pred vama iskoristiti za razgovor sa voljenom osobom. Zaista je krajnje vreme da vi otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o svemu i da pokusate resiti probleme koje imate na planu ljubavi. Vi nista ne trebate prepustati slucaju.

LAV

Dragi lavovi, vas ce, blago receno, ostaviti bez teksta desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi tokom narednog perioda. Naime, vasa ocekuju desavanja koja ce biti vezana za jednu osobu iz vase proslosti, a upravo ce ta osoba poceti da se bori za vase poverenje.

DEVICA

Drage device, vama su zvezde danas namenile samo veliku kolicinu srece. Pred vama je zaista fanstatican dan tokom kojeg cete imati razloga za srecu zbog desavanja skoro pa na svim planovima vaseg zivota. Vi cete tokom celog dana biti i vise nego dobro raspolozene.

Nastavak na sledecoj stranici…